Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

събота, 12 февруари 2011 г.

3d визуализация

След удобрението  на идейния проект клиентът е добре да поиска 3д визуализация. Естествено този етап може да бъде пропуснат. В тази публикация ще обясня, защо е необходимо да се възползваме от услугата.
Напредването на технологиите в последните години създаде изключителната възможност за изчисляване на 2д проектите под формата на триизмерна компютърна графика. Визуализацията представлява симулация на екстериора или интериора. Тя дава възможност да видите и усетите пространството. По този начин на вас ще ви бъдат спестени много проби и грешки, както в цветовете, така и по отношение на материалите. Както стана ясно по принцип интериорния дизайн е интерактивен процес. До един определен етап това позволява да се играе в комбинации и съчетания. Тук е мястото да отбележа колко многобрйни са те. Пазарът предлага подви настилки, камъни, паркети, ламинати, татети, бои и декоративни мазилки, олицовъчни пана и какво ли още не. Тук говоря за основните параметри и изобщо не споменавам мебелите. Именно 3д визуализацията позволява да изберете ваша правилна визия. Вие ще кажете: "Ок, нали за това е дизайнерът. Той ще ме насочи в правилната посока." Това е абсолютно вярно. На база на своя опит дизайнерът е този, който познава както предлаганите елементи, така възможните конфигурации от тях. Това обаче съвсвм не означава, че вие ще можете достатъчно добре да си ги представите по начина, по който той го вижда. От друга страна, чрез визуализацията именно вашата креативност ще намери израз. Корнизи, окачен таван или и двете, играта със светлината - посредством визуализатора вие ставате създател на своето собсвено пространство.

Колко често ви се е случвало дори само при едно обиконовено освежаване да не сте доволни от резултата. Ако бюжета го позволява, инвестирате още, за да постигнете търсения ефект, а в останалите случаи просто правите компромис (патетично). Помислете си само, че това вече не е необходимо. Виждате предварително идеите си и смело, без всякакви съмнения преминавате към следващия етап.



Фоторелистична визуализация на рози



3d визуализация на спалня










 

Няма коментари: