Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Носталгия по миналото или иновационни технологии

Говорейки за декоративните мазилки и бои винаги опираме да този въпрос. Colorificio San marco е група от заводи утвърдили се като лидер в Италия в производството на бои и декоративни покрития за строителството. Фирмата е популярна, благодарение на способността си да обединява новите открития и традициите на венецианските майстори-декоратори. Материалите на San Marco са с най-високо качество, със слабо въздействие на околната среда, безопастни както при нанасяне, така и при експлоатация. Благодарение на постоянната работа в областта на изследванията, иновациите, формиране на професионална система на продажбите и повишената ефективност на своите отдели, Colorificio San Marco напълно отговаря на високите изисквания на италианския и международния пазар. Продукцията на предприятието е добре известна не само на строители, но така и на професионалистите в областта на реставрацията, възтановявания на произведения на изкуството и архитектурата.



Възможноста да се пресъздава историческата атмосфера и да се реализират иновационните тенденции в интериора, посредством обшиpната гама цветове, които се възпроизвеждат с точност благодарение на системата за оцветяване Marcomie. Благодарение на разнообразните отенъци, различните техники на нанасяне и комбинацията на материали дава удивителна възможност за получаване на безкрайно много уникални резултати. Декоративните материали на San Marco позволяват да се създаде вътрешно пространство и екстериор, в съответствие с представите и фантазиите, като придават особенна персоналност и уникалност.


В тази статия предлагаме на вашето внимание няколко нови материала на SAN MARCO:

ROXIDAN създава метализирана декоративни патина, която пресъздава типичния ефект на окисляване на стени, които са били подложени във времето на атмосферни влияния. Всяка стена или повърхност на дърво, украсени с ROXIDAN получават подобни на метал блясъци, които топли и приятни на допир.

RILIEVO - материал, произведен специално за пресъздаване на антични ефекти и старинни стени. Отличава се със специфична плътност и фибри, което позволява създаването на изразителен релеф.

CADORO VELVET - изключително елегантно покритие с фин перлен ефект. За разлика от класическото cadoro, cadoro velvet, също си играе със светлината и създава отблясъци и маски, но в много по-матиран вариант. Подходяща мазилка както за модернистични интериори, така и за по-старинна визия.

MARCOPOLO SABLE - интериорно декоративно покритие, което придава на повърхностите текстура подобна на пясък. Този материал е с приятна грапавина и за зависимост от техниката на изпълнение завършва луксозно интериора, подчертавайки класическия или модеренстил.

За въпроси и безплатни консултации се свържете с нашите консултанти

Няма коментари: