Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

вторник, 26 юли 2011 г.

3d Smart design: Брандиране и маркетинг

3d Smart design: Брандиране и маркетинг: "Марка или бранд (на английски : brand ) е термин в маркетинга, който описва компания, продукт, продуктова линия или услуга. Марката се ..."

Брандиране и маркетинг

Марка или бранд (на английскиbrand) е термин в маркетинга, който описва компания, продукт, продуктова линия или услуга. Марката се среща под различни форми, включително име, символ, комбинация на цветове или слоган. Защитената от закона марка се нарича търговска марка.


От основно значение е процеса на позициониране на марката както и постигането на диференциация на пазара. Без марката, потребителите едва ли биха направили разлика между конкурентни продукти. Производителите (или доставчиците на услуги) се конкурират основно с намаляване на цените. Брандингът и им дава допълнителна възможност да се конкурират и въз основа на други характеристики на продукта, освен цената. Ако потребител възприема, за себе си, марката като допълнителна стойност, той би бил готов да плати за нея, вместо за за нейните конкуренти. Тази разлика в цената може да достигне десетки проценти, и се нарича "първокласна марка."



четвъртък, 14 юли 2011 г.

Какво е ICF система за строителство

Все повече се говори за пасивни и нискоенергийни къщи, за поддържането им е необходимо минимално количество енергия, което води до значително спестяване на средства. При постоянния ръст на електроенергията това звучи все по-примамливо, в бъдеще – реалност.


Ние предлагаме най-новите технологии във всеки един от етапите на строителството и обзавежднето на Вашият дом.
• Материалите, съставящи сградната обвивка са с голяма устойчивост и дълготрайност;
• Не се налагат ремонти и преустройства причинени от кондензиране на влага и появата на плесени;
• Бързо строителство, без това да засяга качеството на изпълнението;
• Висока безопасност – пожароустойчивост, земетръсоустойчивост;
• Енерго спестяващи уреди и осветление;
• Оптимизиране на пространството.



Фирмата проектира, произвежда и разпространява патентованата си Изолираща Система за формоване на бетон (Insulated Concrete Forms - ICF).
Системата Quad-lock е замислена и разработена за намаляване на разходите и повишаване на гъвкавостта при изграждане на бетонни стени. За подобрение на техническите параметри на търговски, обществени и жилищни сгради, както и на подземни съоръжения, основи, звукоизолационни стени, пожарозащитни и оградни стени.
Сложни подови конфигурации, разнообразни ъгли, високи или ниски стени, прозорци и врати, арки и дори пространства оформени в окръжности могат да бъдат реализирани с Quad-lock.


Производството и методите на конструиране се наблюдават строго, за да се осигурява добре проектиран и качествен продукт при най-ниски разходи за потребителя.


При спазване на всички технологични процеси и присъствието на наш представител Вие получавате доживотна гаранция за строежа.


четвъртък, 7 юли 2011 г.

3d Smart design: Как работи нашият екип

3d Smart design: Как работи нашият екип: "Предлагани услуги - вътрешен дизайн, ремонт и обзавеждане За да е по-лесно за нашите клиенти, ние се опитахме да обхванем всичко което е свъ..."

Как работи нашият екип

Предлагани услуги - вътрешен дизайн, ремонт и обзавеждане

За да е по-лесно за нашите клиенти, ние се опитахме да обхванем всичко което е свързано с един интериорен дизайн до неговото осъществяване. Започвайки с проекта, изработката на работен проект, авторски надзор, ремонтно довършителните работи, изработката на мебели, консултациите и доставката на материали.
Разбира се Вие може да имате свой майстори, доставчици или мебелни фирми с който работите. В такъв случай ние с готовност ще работим с тях. С предаването на работния проект Вие ще имате всички необходими чертежи за да може да получите оферти и от други места за мебелите и ремонтните дейности. В случай, че сте поискали от нас и авторски надзор, то ние ще си сътрудничим с хората, който сте избрали за подизпълнители.
Услугата интериорен дизайн на кратко може да се опише в следните точки:

·         Изготвяне на идеен проект

·         Изготвяне на работен проект

·         Авторски надзор

Идеен проект може да бъде поръчан отделно, но за да получите възможно най – близък резултат до проекта, ние Ви препоръчваме да използвате целия ни пакет от услуги. Ако си поръчате само идеен проект, ние няма как да гарантираме какво ще се случи в крайна сметка с Вашия проект. За да затворим пакета от услуги и да Ви предложим напълно цялостно решение ние може да Ви предложим следните допълнителни услуги:

·      Ремонт и довършителни работи

·         Консултации при избор на бои и настилки

·         Консултации при избор на електроуреди

·         Проектиране на мебели