Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

четвъртък, 14 юли 2011 г.

Какво е ICF система за строителство

Все повече се говори за пасивни и нискоенергийни къщи, за поддържането им е необходимо минимално количество енергия, което води до значително спестяване на средства. При постоянния ръст на електроенергията това звучи все по-примамливо, в бъдеще – реалност.


Ние предлагаме най-новите технологии във всеки един от етапите на строителството и обзавежднето на Вашият дом.
• Материалите, съставящи сградната обвивка са с голяма устойчивост и дълготрайност;
• Не се налагат ремонти и преустройства причинени от кондензиране на влага и появата на плесени;
• Бързо строителство, без това да засяга качеството на изпълнението;
• Висока безопасност – пожароустойчивост, земетръсоустойчивост;
• Енерго спестяващи уреди и осветление;
• Оптимизиране на пространството.



Фирмата проектира, произвежда и разпространява патентованата си Изолираща Система за формоване на бетон (Insulated Concrete Forms - ICF).
Системата Quad-lock е замислена и разработена за намаляване на разходите и повишаване на гъвкавостта при изграждане на бетонни стени. За подобрение на техническите параметри на търговски, обществени и жилищни сгради, както и на подземни съоръжения, основи, звукоизолационни стени, пожарозащитни и оградни стени.
Сложни подови конфигурации, разнообразни ъгли, високи или ниски стени, прозорци и врати, арки и дори пространства оформени в окръжности могат да бъдат реализирани с Quad-lock.


Производството и методите на конструиране се наблюдават строго, за да се осигурява добре проектиран и качествен продукт при най-ниски разходи за потребителя.


При спазване на всички технологични процеси и присъствието на наш представител Вие получавате доживотна гаранция за строежа.


Няма коментари: