Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

събота, 13 август 2011 г.

Безплатно да префасонираме дома си

Бихте ли искали да обновите дома си за безплатно? Следвайте стъпките по-долу, за да украсите дома си, без излишни разходи за интериорен дизайнер, интериорен декоратор, или професионален организатор.


Вземете всичко от стаята си, с изключение на големи мебели и килими. Отстранете всички произведения на изкуството, аксесоари, книги, лампи и малки мебели. Почистете стаята си от всичко.

Помислете за смяна на разположението на големите мебели в стаята си. Могат ли те да бъдат преместени в друга част на стаята, за да направят стаята по-функционална и естетически приятна? Притежавате ли друга голяма част от обзавеждането, която може да  изглежда по-добре в тази стая, или голяма част от обзавеждането в тази стая трябва да бъдат преместени в друга стая? Не се страхувайте да експериментирате в областта на обработката на вашите мебели или да опитате нещо нетрадиционно, като поставянето на вашия диван по диагонал. Постарайте се да не претрупвате малка стая с прекалено много и големи мебели.

След като намерите място на големите мебели, можете да стартирате с подредбата на средните по големина парчета. Те включват големи произведения, малки мебели като масички и др. помощни както и големи лампи и лампиони. Помислете как да ги преподредите така, че да е максимално функционално използването им. Има ли нещо, което би подхождало повече в друга стая или нещо от друго помещение, което да е по удачно в тази стая? Вашата стая не е единица за съхранение, така че не трябва да сложите всичко, което притежавате в тази зала, само защото имате празно пространство. Не затрупвайте стаята с ненужни неща. Не забравяйте, че целта е едно балансирано и уютно пространст

След като сте организирали средни те по големина предмети идват под ред аксесоарите и другите малки декоративни елементи. Разгледайте списания, каталози, както и онлайн за аранжировка на помещения. Не се страхувайте да взаимствате идеите, които ви харесват. Обърнете внимание на количеството на използваните аксесоари и как са подредени те. Не забравяйте, че не всяка повърхност трябва да бъде запълнена. Отново, помислете за преместване на елементи от тази стая в друга стая и от друга стая в тази стая. Най-важното - не се украсявайте с елементи, които не служте на целите ви или  не обичате (не забравяйте, че понякога по-малко е повече, когато се стигне до аксесоарите). Ако имате колекция, колекция, групирани заедно, не се разпространява из дома си. Имайте пред вид, че можете да преподреждате аксесоарите си и не е задъ.лжително всички те да са на едно място.


Можете да заменяте неизползвани мебели и декоративни елементи с вашето семейство и приятели, за да получите нов облик на дома ви безплатно. Помислете за продажба на предмети, които не използвате, за да се сдобиете с пари за закупуване на нови декоративни елементи за вашата стая.

Няма коментари: