Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

събота, 13 август 2011 г.

Най-грубите грешки в дизайна и декорирането


5-те груби грешки при декорирането
Няма писанни правила по отношение на декорирането. Всички ние сме различни и имаме различни представи за естетика и красота. Има, обаче, стандарти за награждане, с които повечето хора са съгласни. Вижте списъка по-долу за най-честите срещаните грешки, които излизат срещу общия де стандарти.


Грешка в дизайна No 1 - елементарно
Не трябва да има място за всичко в дома ви, а всичко трябва да бъде на неговото място. 
Елементарно може да направи дори най-добре проектирани жилища изглежда зле. Задача може да добавите на стрес, тежест, и тревожност в живота си, за да се отървете от него. Минете през вашия декор, най-малко веднъж годишно, за да очисти и отстрани елементи, които вече не е любов. Вместо на няколко по-малки елементи, използвайте един по-голям елемент на декора. Децата имат много неща, така че се опитват да ги държи в ред. Опитайте се да се покаже чл деца в по-организирана и изискан начин.

Грешка в дизайна No 2 - без цвят
Повечето нови жилища са оцветени в бежово, сметана или слонова кост и използват бялото като цветовата схема. Това се прави поради две основни причини: с цел интериора да се хареса на  възможно най-много хора и тъй като е най-лесно и евтино. За другите интериори е нужно малко повече въображение и може би познания. Боята или декоративната мазилка придават завършеност и плънтост на помещението. Интериорът оживява с цветовете. Ако все пак се страхувате от цветовете, то използвайте по-тъмен бежово. Не забравяйте и да оцветите и тавана.

Грешка в дизайна No 3 - Защитната пластмасовата обвивка
Мебелите и аксесоартеи често се доставят в защитна пластмасовата обвивка или стреч фолио, което ги предпазва по време на транспортирането от замърсяване и повреди. Пластмасовата обвивка трябва да бъде отстранени веднага след като получите вашата сотка. Изхвърлете фолиото от вашия лампиони, трапезни столове столове, диван или всеки друг елемент. Ако се атрахувате от това децата ви да не нацапат мебелите решението е много просто: Подберете подходящия цвят и материя!

Грешка в дизайна No 4 - Евтини изкуствени цветя и растения
Просто си признайте, че дъжите изкуствените цветя, защото не изискват особени грижи. И освен всичко друго, ги почиствате много рядко, особено тези на върха на вашите кухненски шкафове. Изхвърлете всички изкуствени цветя, пластмасови бръшляни и сухи цветя. По-добре оставете кухненските шкафове само с осветление - голи и без декор, вместо да ги задръствате с неприятни пласмасови цветя. Не само, че е неестетично, но и е абсолютно забранено, ако се вслушваме във философията на фенг шуи.

Разкрийте своята идентичност

Грешка в дизайна No 5 - декорация с елементи за запълване на пространство
Вашият дом трябва да бъде отражение на вашия стил, а не изложбена зала или магазин за актуални аксесоари надолу по улицата. Украсете дома си със собствените си лични богатства, а не общи елементи, които просто са били с правилния размер и цвят. Аксесоарите изразяват вашата идентичност, минало и стил. Аранжирайте дома си с предмети от пътуванията си, вещи, които са ви заинтригуали във времето и носят сантиментална стойност за вас самите. Покажете индивидуалността на вашето място, вместо да го запълвате с шир потреба, която най-вероятно ще откриете при вашите съседи.

Няма коментари: