Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

сряда, 14 септември 2011 г.

Иновативните материали в съвременния дизайн


Litracon ™ е комбинация от оптични влакна и фин бетон. Тя може да се произвежда както под формата на сглобяеми така и като изграждащи блокове и панели. Поради малкия размер на влакната, те се сливат с бетота на стават част от този композитен материал. По този начин, резултатът е два материала - стъкло в бетон - смесени в един, Получава се концептуално нов материал, който е хомогенен във вътрешната си структура и по основните си повърхности, но и носи свойствата на своите компоненти. От една страна той се отличава с изключителна здравина, а от друга с типичната за стъклото прозрачност.

Стъклени влакна прокарват светлина от точки между двете страни на блоковете. Ефектите са невероятни - тъмната страна на блоковете подсилва дълбочината на сенките, докато цветът на светлината остава непроменен. А от към светлата страна се прокрадват тънки светлинки.



Няма коментари: