Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

петък, 9 септември 2011 г.

Как да направим Още Green House


За да се направи една по-зелена къща, трябва да се фокусира върху 4 основни елемента - къщата-ниска поддръжка, по-енергийно ефективни, по-здрави и имат малко отпадъци.

Ниска поддържаща
Направете екстериора на къщата си, зидария, вместо на даден продукт, които ще изискват боядисване или редовни налягане пране, за да бъде по-ниска поддръжка. Използвайте подови настилки, че не се нуждае от пребоядисване, такива като линолеум, плочки или бетон. Използвайте метална или алтернативен винил фехтовка, вместо от дърво фехтовка може да се наложи да се сменят на всеки 10 години. Използвайте гумени мулч, вместо на природен мулч. Каучук мулч струва малко по-отпред, но тя трае вечно и е направен от стари гуми, които иначе биха били в депо. Да платят малко по-отпред, за един качествен продукт, който не изисква толкова много поддръжка може да ви спести пари в дългосрочен план и ще ви помогне в по-зелена дом.

По-енергийно ефективни
Изберете елементите за вашия дом, които са по-енергийно ефективни и използването на устойчиви материали, които изискват по-малко ресурси, за да има един по-зелен дом. Можете да получите двойно paned прозорци, добавете по-голяма изолация за вашия дом, използвайте ниски тела поток вода, растителни дървета за сянка вашия дом и да го охладител, инсталирайте оберлихт тръби, за да запали дома си с естествена светлина, вместо използването на електроенергията, използвайте вентилатори намали необходимостта за климатик, захранване на вашия дом с енергия от възобновяеми източници като слънчеви панели или с помощта на зелен енергиен доставчик, използвайте Energy Star или други енергийно ефективни уреди, използват флуоресцентни или LED светлини вместо стандартните лампи с нажежаема жичка, използвайте настилка от бамбук или от корк, че е повече възобновяеми от нова твърда настилка, както и система за капково спринклерна, че е по-ефективно, отколкото стандартна система за напояване.

При изграждане или реконструкция на дома, има много неща, за да разгледа. Каменни плотове бъдат изпратени по целия път от Азия, като по този начин, с помощта на много изкопаеми горива, или са направени с местните ресурси? Има ли вашата вода за напояване, идват от кранчето или е събрана дъждовна вода? Използвате ли най-миене на товарене или миене на зареждане отпред, която използва по-малко вода и електричество? Наистина ли имате нужда от голям дом, който изисква много енергия за отопление и охлаждане или по-малък дом ще ви направи също толкова щастлив?

Здраве
Използвайте органични бельо, органичен матрак, органични легла, химически безплатно черги, органични доставки за почистване, и без VOC (летливи органични съединения) боя в дома си, за да направи по-зелен. Използвайте подложка врата, за да запази някои от мръсотията на вашия дом, което ще изисква по-рядко почистване. Отворете прозорците, за да нека свеж въздух вътре, тъй като повечето домове имат по-високо замърсяване на въздуха вътре, отколкото на външния въздух от повечето градове. Добавяне на саксийни растения към вътрешността на вашия дом, за да помогне за почистване на въздуха.

Малко отпадъците
Зелен дом има малко отпадъци и рециклира колкото е възможно повече. Повторна употреба на материали вече сте, рециклиране на материали, които вече не искате, и покупка на рециклирани материали възможно най-много. Refinish кухненски шкафове вместо да купуват нови. Ако се купуват нови, дари на старите, вместо да ги изхвърлите. Използвайте регенерирани дървен материал, вместо на нови. Използвайте спасен архитектурни елементи, за да добавите характер във вашия дом. Vintage и антични аксесоари добавят топлина и индивидуалността на дома.

Няма коментари: