Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

четвъртък, 15 септември 2011 г.

Семпъл дизайн в бяло

Един елегантен интериор създаден с изключително усещане за баланс и хармония. Студенината на ледено белите стени се разчупва с топлото зебрано, което освен със специфичния си цвят се отличава и с натрапчива структура. Тези материали са свързани със сив дъб, който е ползван за пода. Резултатът е светла и много уютна атмосфера.

Естествено това е само крайния ефект, който е резултат на много задълбочен анализ. За постигането на този интериор на първо място са поставени навиците и привичките на семейството. Не на последно място са и конкретните взаимоотношения.  Въз основа на тези факти са надградени разпределението на пространството, както материалите и текстурите. Дизайнът категорично служи на функционалността на дома, което всъщност е и неговата основна роля.




Няма коментари: