Дизайн | 3d визуализации | изпълнение на проектите

Моята снимка
София, София, Bulgaria
3d Smart design е креативно студио фокусирано върху развитието на концептуалния дизайн, фотореалистичната 3d визуализация и цялостното изпълнение на проектите. Нашият екип от професионалисти работи в посока изграждане на дизайн съобразен с вашите изисквания и потребности. Цялостната концепция е насочена към максимално улеснение на клиента. Нашите услуги са предназначение за клиенти, които ценят своето време и държат на качественото и детайлно изпълнение.

петък, 9 септември 2011 г.

Как да намерим oфис площ в дома си


Много от домовете не разполагат с допълнителна стая, посветена на домашния офис. Ето някои опции за пространства, които могат да бъдат използвани като домашни офиси.

Компютърни шкафове
Компютърният шкаф заема минимално пространство, когато е затворен, но въпреки това може да бъде много функционален офис вкъщи, когато се отвори. Помислете за някакъв интересен  стол, вместо на традиционния офис стол, който може да се използва хем като стол за бюро, хем като интериорен акцент когато не се използва. Когато сте готови с работа, всичко, което трябва да направите, е да затворите вашия шкаф, така както  ще затвори вашия офис.

Килер
Можете да позиционирате вашия домашен офис в килера. Ако имате килер със стандартна дълбочина, използвайте същите съвети като в горната точка.

Закуска или обяд
Помислете за работа на вашата  маса за закуска или обяд. Можете да отделите малък кухненски шкаф, където да съхранявате цялата си документация, както и принтер и друга офис техника. Масата, която ще използвате ще ви е доста удобна, тъй като можете да се разположите на широко. Естествено, неудобството  е, че след работа всичко трябва да бъде върнато в шкафчето.

От друга страна пък ще имате възможност да използвате трапезните столове вместо офис сол.

Ако имате пък отделни стай за закуска и обяд, спокойно можете да обмислите варианта да преобразувате едната в офис помещение.

Скрит в ъгъла
Ако имате домашен офис в ъгъла на една стая, можете да го скрие със сгъваем екран, когато не се използва. Това ще работи добре в хола или в мазето.

Под стълбите
Ако имате стълбище, може да има неизползвано място под стълбите, което е скрито зад стена. Друг вариант е да поръчате  шкафове, съобразени с вашите изисквания по отношение на място и функционалност. Може да използвате това пространство, за да създадете офис или поне за съхранение на офис консумативи и оборудване.

Допълнителна постройка
Можете да добавите малка сграда или навес в задния двор на дома си, да се използва като домашен офис. Това е в случай, че живеете в къща с двор. Ако ли пък не мазето или тавана със зимнината винаги може да бъде преработено в офис :)

Няма коментари: